Ai si tu un anunt? Lasa mesajul si datele tale AICI

[hr] 30.04.2012 | Firma Corallo, expert in domeniul tratarii aerului, pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune servicii in domeniul tratarii aerului, printr-o gama larga de produse profesionale in vederea controlului umiditatii: dezumidificatoare pentru orice tip de aplicatie (casnica sau industriala,piscine,arhive,crame,industria farmaceutica,muzee,lacase de cult,tipografii), umidificatoare, purificatoare de aer, incalzitoare, sisteme de climatizare si ventilare, neutralizatoare de mirosuri precum si o gama larga de sonde de masura si control.
De asemenea, va oferim servicii de consultanta gratuita pentru solutionarea problemelor legate de controlul umiditatii si a calitatii aerului.
Experienta germana ne recomanda sa folosim cea mai inalta tehnologie in acest domeniu, de aceea dorim sa punem la dispozitia clientilor nostrii cele mai bune produse si servicii.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru: www.corallo.ro .

Punem la dispozitia clientilor nostrii , persoane fizice sau juridice, utilaje pentru tratarea aerului, rezolvarea problemelor de umiditate, mucegai, uscam constructii,sape,tencuieli,etc.
Utilajele se folosesc in toate domeniile unde este necesara pastrarea sub control a umiditatii(arhive, crame,birouri,fabrici de mezeluri, panificatie, laboratoare, fabrici de lactate…).
Am reusit pana in prezent sa avem colaborari cu diverse firme de prestigiu din tara, carora le-am pus la dispozitie utilajele importate de catre noi.
Pentru detalii legate de produsele si serviciile noastre , va stam cu placere la dispozitie.

[hr] 30.04.2012 | Realizăm o gama diversificată de produse tipografice:
• cărţi, reviste, broşuri, agende, cataloage de prezentare;
• calendare, postere, flyere, coli cu antet;
• mape, cărţi de vizită, pliante, etichete.
Detalii pe site-ul www.tipografiaatid.ro  sau pe pagina de facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100003317217521

[hr] 27.04.2012 | COMENZI:

– PROIECTE DE ARHITECTURA (AUTOCAD, predarea se face in format digital sau fizic, dupa preferinta)

– PERSPECTIVE, SCHITE, CROCHIURI (COLOR SAU ALB-NEGRU, FACUTE LA MANA LIBERA, predate in format digital sau fizic, dupa preferinta)

Comenzile trebuie date cu minimum 5 zile inainte de predare, pretul este negociabil, in functie de numarul de planse si dificultatea proiectelor.

Pentru detalii:
ID Yahoo: proiectedearhitectura@yahoo.ro
Mesaj privat pe pagina de Facebook.

* Proiectele nu includ macheta!

[hr]

 

Ai si tu un anunt? Lasa mesajul si datele tale AICI

Vezi aici toate anunturile