Workshop PAVILION ZA 2013, Cluj Napoca

08 Nov 2012 Postat de Nici un comentariu Postat in Evenimente, Workshop-uri

Acesta e primul dintr-o serie de ateliere care vor avea ca rezultat construcţia ansamblului ce va fi amplasat în Piața Unirii. Pe lângă funcția primară de punct info din cadrul Zilelor Arhitecturii, pavilionul va servi și ca loc de întâlnire și desfășurare a principalelor evenimente în aer liber în perioada 16-19 mai pentru  Zilele Cluj-Napoca și TIFF.

Acesta va încerca implementarea unor sisteme interactive, workshop-ul realizându-se în colaborare cu o echipă de studenţi de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Workshop-ul va fi coordonat de un profesor de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca și doctoranzi arhitecți și profesori din Anglia de la Universitatea de Arhitectură din Bath, specializați pe arhitectură parametrică, dintre care și Daniel Piker, cel care se află la baza creării plug-in-ului Kangaroo, pentru Grasshopper.

Perioada de desfăşurare a workshop-ului este 16-21 noiembrie. După finalizarea proiectelor , acestea vor fi imprimate 3D , iar apoi expuse.

Înscrierile au loc până în 12 noiembrie, ora 23:59.

Formularul îl găsiţi aici .

Workshop PAVILION ZA Zilele Arhitecturii Cluj Napoca 2013 Facultatea de Arhitectură și Urbanism

No Responses to “Workshop PAVILION ZA 2013, Cluj Napoca”

Lasa un comentariu

Premium WordPress Themes

WordPress主题
WordPress Themes ThemeForest