Ofertele lunii martie pe igloo.ro

In luna martie aveti reducere de pana la 50% la pachetele promotionale igloo!


Pachetul de primavara format din: Conace si pensiuni din Romania +  Hoteluri din Romania + Restaurante din Romania – 80 lei (http://www.igloo.ro/carti/pachet-de-primavara-3-albume-igloobest/)
Conace si pensiuni din Romania +  Hoteluri din Romania + Restaurante din Romania
Un pachet special format din 3 albume ale colecției igloobest în care veți găsi o serie de sugestii de locuri și destinații pentru călătoriile și ieșirile cu prietenii din următoarea perioadă. Conace și pensiuni din România, alături de albumul Hoteluri din România conturează o hartă a celor mai interesante şi frumoase locuri de cazare de la noi din țară, iar albumul Restaurante din România adună proiecte ce se remarcă prin amenajări şi detalii de decor ce depăşesc standardele funcţionale în vigoare, fiecare local prezentat fiind caracterizat de o personalitate proprie şi o atmosferă specifică.

Un reper pentru arhitecți și specialiști și mai ales pentru turiștii interesați de design și patrimoniu, în căutare de experiențe inedite, Pachetul de primăvară igloo poate fi comandat în această perioadă cu reducere de 40%!

 

Pachet promo: Albume Dobrogea +  Case din Romania (vol 4, 5, 6) – 150 lei (http://www.igloo.ro/carti/pachet-promo-albume-dobrogea-case-din-romania/)

Pachet promo: Albume Dobrogea +  Case din Romania (vol 4, 5, 6) - 150 lei

 

Pachetul promoțional este format din cele două albume igloopatrimoniu dedicate Dobrogei: Olane. Case tradiționale din Dobrogea și Geamii. Minarete pe cerul Dobrogei + seria de albume igloo best Case din România (volumul 4, 5 și 6)

Pachetul promotional: Albume Dobrogea + Case din România poate fi comandat în luna martie exclusiv online!

*transportul este inclus în preț