A luat startul primul concurs de creație din Campania Culorile României

Culorile României în Constanța!

Pictăm primul vapor din Constanța
Data limită de înscriere- 6 iulie 2015
Data pentru depunerea propunerilor- 13 iulie 2015
1000 de euro premiul pentru cea mai bună lucrare
Cocursul se adresează liceenilor, studenților și absolvenților de la Arte, Arhitectură, Urbanism și Peisagistică .

Campania Redescoperă Culorile României, realizată de Policolor cu ocazia aniversării a 50 de ani pe piața din România, se îmbogățește cu un nou proiect.

La Constanța, în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului și Policolor, vom da culoare vapoarelor care marchează intrările în oraș. Fiecare vapor este suport de artă urbană și va fi pictat cu cele mai bune creații premiate în cadrul unor concursuri la care sunt așteptați să se înscrie și să participe liceeni, studenții și absolvenți la Arte, Arhitectură, Urbansim și Peisagistică.

Primul vapor intră în competiție

Începând cu data de 29 iunie, concursul de creație care are drept obiectiv transformarea primului vapor din Constanta într-un exponat de arta urbană  prin pictură, a luat startul!

Participanții se pot înscrie prin completarea și trimiterea formularului de participare de pe site-ul CulorileRomaniei.ro/ Concurs/ Formular Inscriere, până la data de 6 iulie.

Se pot înscrie individual sau în echipe de maxim 5 participanți.

Documentele necesare participării la concurs pot fi descarcate de pe site-ul Culorile Romaniei.

Data limită pentru depunerea lucrărilor este de 13 iulie. Proiectele de creație înscrise la concurs sunt jurizate de către Juriul Culorile României format din reprezentanți ai instituțiilor de educație și cultură din Constanța și București, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța și ai Policolor.

Lucrarea declarată câștigătoare este premiată cu 1.000 de euro iar autorul/ autorii vor fi promovați atât prin amplasarea semnăturii lor- ca semn de recunoaștere a talentului lor- pe lucrarea implementată, timp de 2 ani, dar și prin promovarea lor pe site-ul CulorileRomaniei, pagina de FB cu același nume și media parteneră în campanie.

De asemenea, primii 20 de voluntari care se înscriu (prin completarea câmpului specific din Anexa 1 la Regulamentul de participare) pentru implementarea picturii pe vapor, vor primi 15 zile de cazare și masă la mare, pe toată durata pictării vaporului.

Descarca:

Regulament
Tema Concurs
Elevatii cotate
Plansa Concurs Elevatii A1
Foto 1 Vapor de Pictat
Foto 2 Vapor de Pictat

Formular inscriere