Architecture Conference&Expo a reunit peste 300 de arhitecți din România

 

DSC_4173-155 DSC_4319-216 DSC_4333-223 DSC_3931-54 DSC_3978-77 DSC_4164-153

Peste 300 de arhitecți și specialiști din domenii conexe au participat vineri, în 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de arhitectură din Transilvania, Architecture Conference&Expo unde 15 speakeri din țară și din străinătate au împărtășit experiențele lor din domeniul arhitecturii.

Evenimentul a reunit arhitecți din România care s-au întâlnit la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca pentru a discuta despre Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare. 15 speakeri din țară și din străinătate precum Bas ten Brinke (Amsterdam), Charles Phu (Olanda), Serban Sturdza (Bucuresti), Serban Tiganas (Cluj-Napoca), Szabolcs Guttmann (Cluj-Napoca), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Attila Beer (Alukoenigstahl), Alin Popescu (CENIT) si Attila Varga (Academia Romana) au abordat această tematică în cadrul prezentărilor și dezbaterilor.

Sunt foarte impresionat de mărimea evenimentului și diversitatea audienței deoarece pe lângă arhitecții prezenți, mai sunt și companii, furnizori de servicii care fac din acest eveniment o platformă foarte bună nu doar la un nivel local, ci și internațional. Mă simt privilegiat să fiu aici și să iau parte la acest eveniment, să îmi împărtășesc experiența participanților.” a declarat Charles Phu, fondatorul biroului de arhitectură Office for Architectural Culture din Londra.

Cei peste 300 de arhitecți prezenți la eveniment au intrat în contact direct cu furnizorii de servicii prin intermediul zonei expoziționale, unde peste 25 de companii și-au promovat produsele. Companii de renume precum CENIT, Alukoenigstahl sau Reynaers au participat la eveniment și au împărtășit publicului inovațiile din domeniile conexe arhitecturii

Cea de-a IIIa ediție a evenimentului a inclus un tur al locației Liberty Technology Park, fosta fabrică Libertatea din Cluj-Napoca care a fost restaurată și reconvertită în cel mai mare parc tehnologic din România. Cu ocazia Architecture Conference&Expo, arhitecții au inaugurat corpul D al clădirii.

Architecture Conference&Expo a fost organizat de Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B si B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și  târguri: Touristica.

 

 

Persoana de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro