Bryan Avery, liderul ahitecturii futuriste din Londra, este invitat special la ARThitecture 2014!

 

Expoconferinta ARThitecture: Pe 3 Octombrie 2014, arhitecti din intreaga tara se reunesc la centrul business The Office din Cluj Napoca pentru dezbateri si analize de proiecte avand ca tema principala Ecosistemele si Arhitectura Sustenabila.

 

Invitat special: Bryan Avery, considerat liderul arhitecturii futuriste din Londra

Bryan Avery, descris de catre revista World Architecture ca fiind “London’s leading futurist”, a studiat arhitectura la Leicester College of Art (acum Universitatea De Montfort) si a continuat cu un master in Istoria si Teoria Architecturii din cadrul Universitatii Essex, sub indrumarea profesorilor Joseph Rykwert si Dalibor Veseley.

A infiintat biroul de arhitectura Avery Associates in 1978 si de atunci imbina cu success studiile teoretice cu pasiunea pentru materiale si pentru tehnologia constructiilor. Acest fapt se poate observa pe cele mai cunoscute proiecte ale biroului in Londra: The British Film Institute’s IMAX Cinema, The Royal Academy of Dramatic Art Building, The headquarters of BHP Billiton, The London Transport Museum, birourile de la No 8-10 Old Bailey si Repton School Theatre in Derbyshire. Pentru toate aceste proiecte si pentru multe altele, biroul de arhitectura Avery Architects s-a bucurat de numeroase premii.

Avery participa frecvent la jurizarea competitiilor de arhitectura, este membru al panelului de proiectare pentru Southwark si Oxford si membru al juriilor in cadrul mai multor competitii cu  premii in arhitectura – Corus, MIPIM, RIBA si Civic Trust Awards.

Munca lui a fost publicata pe scara larga, atat in Marea Britanie cat si in strainatate. A fost invitat sa sustina conferinte si sa isi impartaseasca munca la Royal Institute of British Architects si la majoritatea scolilor de arhitectura din UK. Acum, Bryan Avery vine si in Romania!

Pe 3 Octombrie 2014 ai ocazia sa il intalnesti pe Bryan Avery! Inscrie-te aici si participa la cea de-a doua editie a Expoconferintei ARThitecture, unde vor mai vorbi: Carlos Luna (Zaha Hadid), Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Vlad Gaivoronschi (Andreescu si Gaivoronschi), Constantin Goagea (Zeppelin), Eugen Panescu (Planwerk), Attila Varga (Academia Romana) si Alexandra Stoica – ambasadoarea evenimentului.

Eveniment realizat in parteneriat cu OAR. Sustinut de: Floors for You, Big Impex, Chic Ville şi Euro GSM.

Parteneri principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukönigstahl.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agenţie organizatoare de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.