Concurs de design exterior 2016 – Spaţiile se leagă prin pavaje

Concurs de idei dedicat studenților și tinerilor absolvenți ai Facultății de Urbanism și Peisagistică din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București.

Perioada de înscrieri: 16 martie – 15 aprilie 2016

Eşti pasionat de design exterior şi peisagistică? Te invităm să participi la concursul “Spaţiile se leagă prin pavaje”, dedicat reamenajării spațiului expozițional Elis Pavaje din Stoeneşti, jud. Prahova. Înscrie-ţi proiectul şi poţi câştiga unul din cele 3 premii!

Participanții sunt invitați să-și exprime viziunea despre transformarea spațiului expozițional Elis Pavaje, atât la nivel funcțional, cât și estetic, astfel încât acesta să reprezinte o sursă de inspirație pentru persoaneleinteresate de amenajarea exterioară a spațiului de locuit prin utilizarea pavajelor. Se dorește, astfel, ca proiectele participanților să ilusteze o zonă expozitională care să pună în valoare gama de produse premium Elis Pavaje, prin îmbinarea armonioasă a spațiilor funcționale (zonă acces tiruri, parcare autoturisme, parcare biciclete, zonă pietonală, gradină rezidențială, grădină urbană, grădină în pantă, zonă de branding ELIS PAVAJE) și a elementelor naturale, precum vegetație, lemn, apă, șamd.

Înscrierea în concurs se poate face în perioada 16 martie – 15 aprilie, iar data limită de predare a proiectelor este 9 mai 2016.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanți ai Facultății de Urbanism și ai Asociației Absolvenților Facultății de Urbanism, un redactor Home&Deco și reprezentanți ai beneficiarului și inițiatorul concursului – Elis Pavaje. În urma jurizării se vor acorda 3 premii:

Premiul I – 700 euro
Premiul II – 200 euro
Premiul III – 100 euro

De asemenea, concurentul a cărui lucrare va fi desemnată câștigătoare, va participa la implementarea soluției propuse alături de echipa de montaj și design a Elis Pavaje.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 16 mai, pe această pagină, și vor fi premiați în cadrul unei festivități ce va avea loc pe data de 18 mai 2016.

Pentru mai multe informații, accesați Regulamentul concursului, disponibil aici: http://bit.ly/1pJPUV8

Showroom-ul Elis Pavaje din Stoenești, jud. Prahova a fost lansat în 2012, fiind în acel moment cel mai mare showroom de pavaje din România. Întins în prezent pe o suprafață de 1.300 mp, acesta expune majoritatea produselor care ies din fabrică: pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, jardiniere, blocheți, borduri, blocuri de zid, trepte și palisade, în multiple modele, variante cromatice și dimensiuni. În scopul reamenajării, suprafața alocată a fost extinsă considerabil.

Organizatori concurs: Elis Pavaje, Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din România și Clubul Studenților Urbaniști.

Vă dorim mult succes și așteptam cu nerăbdare proiectele voastre! :)