Cursuri culturale Turbo & Compresor

Soluții practice și creative pentru proiecte culturale

Februarie 2014 aduce în București trei cursuri Turbo și Compresor, marcaFormare Culturală, care să te inspire și să te stimuleze să vii cu soluții creative pentru ideile și proiectele tale culturale.
Cursurile sunt îmbogățite cu studii de caz, instrumente accesibile, o atmosferă lejeră și formatori tineri cu experiență recunoscută de peste 8 ani în industriile creative în domenii precum arte vizuale, arhitectură, design, dans, teatru, film sau patrimoniu, fiind deschise atât celor care lucrează cât și celor care doresc să lucreze în domeniul cultural.

  • Turbo – Management cultural /    Formator: Oana Ioniță Năsui / 12 ore / Weekend 15-16 februarie, 10.00 – 17.00
  • Compresor – Curatoriat și cotele artiștilor    / Formator: Cosmin Năsui / 6 ore / Sâmbătă, 22 februarie. 10.00 – 17.00
  • Compresor – Finanțări pentru proiecte culturale / Formator:    Andreea Grecu /    6 ore /    Sâmbătă, 1 martie, 10.00 – 17.00Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.Mai multe detalii despre fiecare curs în parte și formular de înscriere, aici / sau la Amalia Alexandru – training@formareculturala.ro, 0721 955 783

    Formare Culturală este un program independent care aduce profesionişti şi practicieni din mediul cultural şi creativ împreună cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în acest mediu. Programul propune un format special de formare, care îşi propune să inspire şi să stimuleze crearea de proiecte inteligente şi creative, scuturându-se de formal şi creând spaţiu pentru soluţii şi abordări practice.