Ia-ți acum cetățenia BuzzCamp! Începe a 13-a ediție!

 

 Ia-ti acum cetatenia BuzzCamp! Incepe a 13-a editie!

 

 

 

 

Cu pași repezi, vine o nouă ediție BuzzCamp! Ediția cu numărul 13 va fi cu noroc pentru tine! Daca ai între 18 și 27 de ani și ești din Cluj, rezervă-ți în agendă data de 21 aprilie. Venim în orașul tău și îți aducem cei mai buni speakeri și companii de top în cadrul celui mai complex eveniment de recrutare targhetată, dezvoltare personală și orientare în carieră.

Înscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/ca să fii sigur că îți rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment.

Pentru că ne dorim să avem o influență pozitivă asupra viitorului tău, îți oferim șansa să participi la un eveniment de recrutare altfel, unde totul are un obiectiv bine stabilit. În cadrul conferințelor pe teme de dezvoltare personală, ai ocazia să afli poveștile de succes ale celor mai cunoscuți speakeri motivaționali, traineri, dar și vedete,care îți vor împărtăși din experiența și know-how-ul lor și îți vor răspunde la întrebări.

În ceea ce privește workshop-urile, avem alături de noi companii internaționale din domeniul tău, care nu doar că îți vor pune la dispoziție input-uri despre cultura lor organizațională, dar au și oportunități de carieră special pentru participanții la workshop-uri (job-uri, programe de internship și traineeship și stagii de practică).

 

La BuzzCamp oportunitățile apar și în pauze. La ce ne referim când spunem asta?În pauzele de după conferințe și în cele dintre workshopuri, ești așteptat de către companii la fotoliile de consiliere. Specialiștii în HR îți vor răspunde la întrebări legate de compania pe care o reprezintă, dar și la întrebări legate de dezvoltarea profesională.

 

Pentru a participa la evenimentul care aduce laolalta companii de top din România și juniori high potențial pentru echipele lor, într-un cadru business interactiv, efortul tău este minim.Tot ce trebuie sp faci este sp te înscrii pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/și să fii prezent la eveniment. Nu uita acasa  este entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi. De restul ne ocupăm noi!

 

Daca ai intrebpri, ne găsești oricând pe mail la info@inspiregroup.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Înscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment și devino BuzzCamper!