Igloo #160: Arhitectura spectacolului

Igloo #160: Arhitectura spectacolului

Am ales ca personaje principale pentru numărul de aprilie igloo o serie de spații creative dedicate artelor spectacolului, transformate în veritabile centre culturale deschise către public. Dosarul prezintă trei proiecte din Mexic, Franța și Brazilia, iar de la noi vă supunem atenției Teatrul Național București, transformat într-un spațiu public mai aproape de viața orașului și două săli destinate manifestărilor culturale ale Școlii Populare de Arte din Cluj. La rubrica inițiative facem cunoștință cu trei asociații implicate în organizarea de spectacole în spații neconvenționale, iar la Design prezentăm o serie de exemple ce arată cum elemente de decor pot deveni parte integrantă a spectacolului. Pentru călătoriile din următoarea perioadă recomandăm Casele de oaspeți din Cincșor, un ansamblu de clădiri emblematic pentru tradiția săsească din satele Transilvaniei, iar pentru cei interesați de turismul wellness și sănătate, noul Hotel Sky Blue din Ploiești. Poposim la final într-o frumoasă casă din București, un loc în care fiecare colț spune o poveste.

Revista pe scurt aici: https://www.igloo.ro/habitat/160/
Editorialul numărului este semnat de Bruno Andreșoiu și poate fi citit online pe: https://www.igloo.ro/articole/de-ce-n-au-si-dacii-monumentul-lor/
Revista poate fi comandată online aici: https://www.igloo.ro/habitat/160/
Revista poate fi găsită și în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, standul igloo de la Plot&Coffee Shop.