Înscrie-te în tabăra de creație și branding personal Create through Art Out

 

Înscrie-te în tabăra de creație și branding personal Create through Art Out00

Proiectul apare ca o necesitate a scenei cultural-artistice de a oferi programe de formare și dezvoltare personală și profesională pentru toți cei care doresc să-și dezvolte gândirea creativă și care vor să afle cum se pot promova eficient pentru a-și atinge obiectivele.

După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a Galei Art Out (martie 2015, Teatrul Național București), Art Out continuă prin a oferi formule inedite de petrecere a timpului liber, organizând în cadrul taberei traininguri esențiale de personal branding, workshop-uri de desen, pictură și conferințe motivationale.

Tabăra de creație și branding personal marca Art Out este un eveniment cultural cu totul inedit pentru scena românească actuală, fiind îmbinarea perfectă dintre cursurile practice de personal branding și atelierele boeme de pictură, cărora li se vor alătura și activități de teambuilding.

Cei mai activi artiști plastici români contemporani și cei mai creativi specialiști în comunicare, alături de personalități din mediul de afaceri vor împărtăși participanților din experiența lor profesională și personală în cadrul atelierelor Create (through) Art Out.

Invităm în tabăra Create through Art Out pe toți aceia care doresc să se bucure de oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și de a se cunoaște mai bine. Este cadrul ideal pentru  a lega noi prietenii și pentru a cunoaște profesioniști ai industriilor creative într-un mediu confortabil, de vacanță, de vis.

Astfel, timp de șase zile, participanții vor putea să-și dezvolte abilitățile artistice și de comunicare, învățând de la cei mai buni oameni din domeniu și devenind și ei profesioniști. Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.

Detalii despre programul evenimentului și despre modalitățile de înscriere aflați de pe site-ul evenimentului: www.tabaracreatie.artout.ro.

Mulțumiri celor care au făcut posibil acest eveniment!

Echipa de proiect

Manager de proiect: Ligia Niculae

Manager artistic: Cezara Miclea

Consultanți: Laura Lucia Mihalca, Cosmina Simona Mihalca, Alexandru Găvan

Responsabil comunicare: Raluca Teodorescu

Asistent marketing: Bianca Iulia Constantin

Copywriter: Bianca Silitra

Gazda: Hotel Astra

Eveniment organizat cu sprijinul lui Mihai Moldoveanu.

Partener cultural: Galeria Salonul Impresionanților

Partener strategic: Fundatia Prețuieste Clipa

Parteneri media: Arhimania, Arte și Meserii, Autentici.ro, Iqool, România Pitorească, Traveller magazine, Ultima Oră.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare: www.artout.ro.

Excelent organizator de evenimente şi promotor cultural de excepţie, Art Out s-a remarcat de-a lungul timpului pentru calitatea evenimentelor organizate, pentru creativitatea cu care abordează și creează concepte și pentru crearea unui mediu în care implicarea, prietenia și inițiativa sunt elementele definitorii. Deschizător de drumuri, Art Out încurajează pe cei care simt și trăiesc prin artă și îi dezvoltă prin valorificarea iscusinței pensulei, a peniței și a tastaturii.