Inteligența este noul sistem decorativ

 

                            Având în vedere faptul că era digitală a pus stăpânire pe toate aspectele vieții cotidiene, inclusiv în aria amenajărilor interioare, Techno Office, unul dintre principalii jucători ai  pieţei locale de furnizori de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, oferă câteva sfaturi utile în alegerea echipamentelor office  care să transforme un birou în unul high-tech. 

 

Mircea Ilas, designerul Techno Office

Mircea Ilas, designerul Techno Office

“Caracterul decorativ al obiectelor este în declin, acestea devenind din ce în ce mai ‘deștepte’, la fel și utilizatorii lor. Dacă acum 200 de ani valoarea unui scaun era desăvârșită prin sculpturi migăloase, inserții de fildeș ori pietre rare, astăzi, valoarea și plăcerea unui scaun vine din beneficiile reale pe care le oferă: tipurile și gradurile de confort, durabilitatea, responsabilitatea socială și responsabilitatea față de mediu etc. Iar această nouă estetică depășește nivelul de percepție al ochiului, ține de o gândire nouă”, a declarat Mircea Ilas, designerul Techno Office.

Amenajare birouri_Techno Office

Amenajare birouri_Techno Office

Astfel, reprezentantul companiei susține că inteligența echipamentelor este astăzi mai dorită ca oricând, iar companiile se aliniază la cerințele digitale optând pentru piese de mobiler și accesorii special adaptate echipamentelor tehnologice. Printre acestea se numără mese pentru săli de conferință special concepute pentru încadrarea laptopurilor, birouri tip stand-up sau scaune prevăzute cu sisteme de sunet surround, ideale pentru eficientizarea conferințelor video.

 

Potrivit Iulianei Carata, General Manager la Techno Office, cel mai atractiv aspect al unui produs este un preț rezonabil, următorul criteriu de achiziție fiind reprezentat de specificațiile tehnice ale modelului ales.

Iuliana Carata, General Manager al Techno Office

Iuliana Carata, General Manager al Techno Office

”Trebuie să reflectăm mai atent asupra prețurilor pentru a înțelege calitățile la care renunțăm alegând un produs mai ieftin, iar inteligența investită în acest proces va rezulta în selectarea unor produse corecte din punct de vedere al raportului calitate-preț”, a continuat Iuliana Carata.

 

Nu în ultimul rând, reprezentanţii companiei afirmă că fiecare produs ales trebuie să corespundă nu doar nevoilor utilizatorilor, ci și culturii organizaționale a companiei. Astfel, orice amenajare interioară trebuie să țină cont de diferențele fizice și culturale ale angajaților, precum și de universul cultural promovat de organizația respectivă.

 

###

Despre TECHNO OFFICE

 

Înființată în 2008, TECHNO OFFICE este o companie cu capital mixt, deţinută de Iuliana Carata şi Marco Magnani. TECHNO OFFICE oferă soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, de la consultanţă până la implementarea proiectului. TECHNO OFFICE s-a dezvoltat continuu și și-a diversificat gama de produse completând-o cu servicii de cea mai bună calitate, devenind astfel un furnizor complet și complex.

 

În România, compania este importator exclusiv al brandului Haworth şi oferă produse si sub alte branduri precum About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi.