PERFORMA cauta arhitecti talentați și creativi.

Candidații trebuie sa aiba abilitatea de a genera solutii care sa satisfaca cerinte estetice si tehnice. Sunt cautati in mod special acei candidati care au o experienta relevanta in proiectare si al caror interes este extins pentru intregul proces de proiectare. Cunostintele in domeniul tehnologiilor actuale de proiectare BIM si proiectare algoritmica (Grasshopper) reprezinta un avantaj important.

Alte abilitati:
– Cunoștințe extinse de modelare 3D si software-uri dedicate de proiectare BIM (ArchiCAD/Revit/etc);
– Eficienta in lucru;

Candidații sunt rugati sa trimita prin e-mail CV-ul și un link catre portofoliu digital pe job@per-forma.ro cu subiectul “job arhitect – Numele candidatului”.
Vor fi luate in considerare numai aplicarile care contin portofoliu.

—–

Procedura noastra de lucru a evoluat pe parcursul celor peste 15 ani de experienţă si s-a transformat într-o metoda de lucru comprehensiva odata cu implementarea tehnologiei BIM. Astfel putem aborda orice tip de proiect cu o atenţie deosebită faţă de cele mai înalte standarde de calitate. Experienţa şi cunoştinţele acumulate ne facilitează o înţelegere aprofundată a cerinţelor şi constrângerilor contextului.

Experienţa noastră acoperă programe de arhitectura si dimensiuni variate: imobile de birouri si rezidenţiale, imobile cu destinaţie medical si hotelieră, locuinţe individuale.

Puteti vizita pagina noastră www.per-forma.ro pentru mai multe informații.