Peste o săptămână începe MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare

Peste o saptamana incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

 

Primăvara aceasta, bucureștenii au la dispoziție un nou eveniment în cadrul căruia pot să regăsească piese de mobilier și accesorii pentru casă, la cele mai bune prețuri. Prima ediție a MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare are loc în perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO.

 

Cumpărături pe loc și comenzi la preturi speciale

 

Producători și distribuitori români de mobilier se reunesc la MOBILA EXPO cu modele din colecții actuale sau din sezonul trecut, la prețuri speciale doar pe durata acestui eveniment.

Noutatea MOBILA EXPO este că vizitatorii vor putea achziționa pe loc mare parte dintre produsele prezentate, iar în cazul obiectelor de dimensiuni foarte mari sau pentru care se doresc ajustări, se pot lansa comenzi la prețurile oferite numai în cadrul acestui eveniment.

 

În plus, vizitatorii vor primi consiliere gratuită în ceea ce privește amenajarea unei locuințe în tendințe.

 

Mobila pentru toate spațiile

 

La MOBILA EXPO, toti vizitatorii vor găsi piese de mobilier pentru orice tip de spațiu. Fie că este vorba despre case la curte, cu arhitectura deosebită sau minimalistă, apartamente cu suprafețe mai mari și mai mici sau camere pentru care își doresc un ambient special, toți cei care ajung la MOBILA EXPO vor găsi mobilier potrivit.

 

Discount-uri și demonstrații

 

Pentru ca MOBILA EXPO a fost gândit ca un târg pentru consumatorul final, expozantii se întrec în reduceri atractive. Acestea vor varia între 10 si 50% pentru mobilier clasic și modern (dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe), canapele, fotolii sau scaune.
Deoarece producătorii au înțeles ca simpla prezență la un târg nu este suficientă, aceștia s-au pregătit cu numeroase surprize pentru vizitatori. Amintim doar demonstratiile culinare oferite de chef Aida Parascan (câstigatoarea sezonului 2 al concursului Masterchef), lecțiile despre arta fierului forjat sau cum poate fi revigorată orice piesă de mobilier prin pictură manuală.

 

 

Despre Mobila Expo

 

MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare este un eveniment organizat de ROMEXPO și co-organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Clubul Român de Mobilă și EUROEXPO.

 

Program de vizitare:

26 – 28 martie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

29 martie, intre orele 10:00 – 16:00

Pavilioanele C4 – C5

Preț bilet de acces: 10 lei

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: www.mobila-expo.ro