Proiect castigator Brick Award '12- The Rabbit Hole | Bart Lens

    • The Rabbit Hole
      La categoria locuinte unifamiliale, arhitectul Bart Lens a impresionat huriul cu proiectul sau din Gaasbeek, Belgia, intitulat “The Rabbit Hole”, renovarea unei ferme pe jumatate daramate, intr-o locuinta si un cabinet de medicina veterinara.
      Provocarea majora a fost sa adapteze vechea ferma la cerintele rezidentiale actuale, fara a-i distruge caracterul rural. Bart Lens: ” Caramida este folosita aici, nu doar ca material de constructie, dar si pentru a intari conceptul structurii existente, fiind elementul de legatura intre trecut si prezent”.
      The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
    • The Rabbit Hole
http://www.behance.net/gallery/Winner-Brick-Award-12/3821781