Reynaers România estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 15% în 2016

 

  • În 2015, business-ul companiei a crescut cu 75% datorită inaugurării depozitului din Bucureşti şi a implicării în proiecte de mare anvergură
  • Pentru 2016, compania mizează pe o creştere a pieţei locale de profil cu 5 – 6%

     Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, mizează în acest an pe o creştere cu 15% a business-ului, la 8 milioane de euro, după ce a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers România

Daniel Popa, Country Manager Reynaers România

„Consolidarea poziţiei de piaţă şi implicarea în unele dintre cele mai mari proiecte locale au avut un impact pozitiv asupra business-ului Reynaers Aluminium România şi, astfel, anul trecut am raportat un business în creştere cu 75%, comparativ cu 2014”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Potrivit afirmaţiilor sale, majorarea substanţială a afacerilor în excerciţiul financiar încheiat a fost susţinută şi de creşterea comenzilor pentru export şi implicarea în proiecte de referinţă din Belgia, Franţa sau Israel. De asemenea, deschiderea primului depozit din Bucureşti, mărirea echipei şi, nu în ultimul rând, evoluţia pieţei de profil au avut un impact pozitiv. Toate aceste elemente au contribuit şi la majorarea cotei de piaţă, la 15%, comparativ cu anul 2014.

Pentru anul în curs mizăm, de asemenea, pe o creştere a business-ului companiei cu cca. 15 procente, la 8 milioane de euro, datorită strategiei orientate către creşterea numărului de clienţi, consolidării reţelei de parteneri existenţi şi dezvoltarea canalului de distribuţie creat în 2015 prin deschiderea depozitului”, a mai adăugat Daniel Popa.

În ceea ce priveşte planurile din acest an, Reynaers Aluminium România pregăteşte lansarea pe piaţă a unui concept revoluţionar de uşi şi ferestre, Masterline 8  şi, astfel, obţinerea de noi proiecte importante, locale şi internaţionale. Masterline 8 oferă maximum de confort şi siguranţă pentru utilizatorul final, dar şi libertate arhitecturală – venind în numeroase variante de design şi indici mult îmbunătăţiţi în ceea ce priveşte eficienţa energetică.

Creşteri uşoare pe piaţa locală de tâmplărie de aluminiu

În plus, reprezentantul companiei mizează pe o menţinere a evoluţiei pozitive a pieţei de profil şi în acest an, după ce în 2015 s-a putut observa o majorare cu 10 – 15%.

“Relansarea proiectelor rezidenţiale şi fondurile tot mai mari alocate pentru proiecte office vor avea şi în acest an un impact pozitiv în evoluţia pieţei de tâmplărie de aluminiu. În acest fel, şi în 2016 mizăm pe creşteri, în valoare şi volum, cu cel puţin 5-6%, comparativ cu 2015”, a mai spus Daniel Popa.

 

Oregon Park

Oregon Park

Metropol

Metropol

 

 

 

Potrivit afirmaţiilor sale, anul 2015 a fost marcat şi de o schimbare a comportamentului de achiziţie al românilor. Astfel, aceştia s-au orientat către produsele premium, înţelegând tot mai mult beneficiile acestora pe termen lung.

# # #

Despre Reynaers România

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Infiinţată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajaţi în 37 de ţări din întreaga lume şi exportă în peste 60 de ţări de pe 5 continente.

Prezenţă pe piaţa locală încă din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creştere rapidă pe piaţa de profil, produsele adrsându-se proiectelor rezidenţiale, comerciale, office sau industriale. În 2015 compania a raportat, pe plan local, un business de 7 milioane de euro.

Printre lucrările de referinţă ale companiei se numără Afi Park, Metropol Offices, Oregon Park, Braşov Business Park, Promenada Mall sau Aeroportul din Cluj-Napoca.

# # #