Un student la ARHITECTURA a transformat un autobuz in visul oricui

Un student la arhitectura a avut o idee geniala: sa transforme un autobuz intr-o casa pe roti si asa cu un buget de numai 5.000 de dolari.

 

Satul de proiectele de la facultate pe care simtea ca nu va ajunge niciodata sa le puna in aplicare cu adevarat si dornic sa creeze ceva real, palpabil, Hank, un tanar din SUA, a cumparat un autobuz de scolari si, ajutat de cativa prieteni, l-a transformat intr-un spatiu locuibil, scrie LifeBuzz.com.

15 saptamani a durat proiectul, pe care Hank l-a folosit si drept lucrare de disertatie. Cu un design minimalist, autobuzul este perfect pentru studentii care pleaca la drum lung.

Toate excursiile lui Hank si ale colegilor sai au fost consemnate de acesta pe propriul sau website.

“M-am saturat sa mai desenez cladiri care nu vor exista niciodata, pentru clienti imaginari si cu detalii pe care nu le intelegeam pe deplin. Prefer sa lucrez manual, sa explorez detaliile si imi place sa lucrez la o scara reala. Asa ca pentru proiectul meu de master am decis sa cumpar un autobuz de scolari si sa-l transform intr-o locuinta reala”, a scris tanarul pe site-ul sau HankBoughtABus.com (Hank a cumparat un autobuz).