Workshop articulation_through_pattern /2015

Workshop articulation_through_pattern /2015

 

 

 

 

 

 

 

idz arhitectură organizează Workshopul articulation_through_pattern /2015. Acest workshop își propune să exploreze conceptul de articulație contemporană care pornește de la un model diferențiat generând componente volumetrice. Scopul este de a integra posibilitățile printării 3d în practica de design și în realizarea unor elemente de construcție diferite, care articulate să determine ansamblul.

Participanții, pe parcursul a trei zile intensive, vor stăpâni constrângerile fabricației prin printarea 3d și vor dezvolta scripturi în Grasshopper pentru a genera componente diferențiate. Workshopul va avea ca rezultat o serie de strategii de articulare materializate prin printare 3d.

Participanții vor primi la finalizarea workshopului un Certificat de Participare semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer). Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Dana Tănase, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.

Workshopul articulation_through_pattern se adresează tinerilor arhitecți, designeri, studenți, ingineri și artiști, care au cunoștințe minime in proiectarea parametrică ce folosește  Grasshopper. De asemenea, workshopul este deschis entuziaștilor în printarea 3D. Scopul este acela de a oferi o experiență ”hands-on” în utilizarea modelării parametrice aplicate în dezvoltarea creativă a unor obiecte proiectare și fabricate cu ajutorul Grasshopper.

Workshopul se va desfășura în zilele de 26, 27 și 28 iunie 2015, cu un orar zilnic de la 9:00 – 13:00 și 14:00 – 18:00.

Mai multe informații găsiți pe site-ul: http://www.idz.ro/wks_atp_2015/.

Pentru o trecere în revistă a workshopurilor anterioare puteți accesa:

http://www.idz.ro/cmp_bld/ / http://www.idz.ro/ifg/ / http://www.idz.ro/dtal_b/ / http://www.idz.ro/dtal_cj/

Workshopul se va organiza pentru minimum 8 cursanți, numărul maxim de participanți fiind de 14 persoane.

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați, fie prin email la adresa training@idz.ro, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Tănase).

Parteneri media ai evenimentului:

Zeppelin, arhimania.ro, Arhitectura, Arhitext, Atelierul de Proiectare, OAR București, parametrica.ro,

Cu sprijinul:

nodmakerspace.ro

 

idz arhitectură 2015 / www.idz.ro

dr. arh. Ionuț Anton,  IDZ Arhitectură

dr. arh. Dana Tănase, IDZ Arhitectură