WORKSHOP – Initiere in branding personal pentru tineri arhitecti

Workshopul exploreaza notiuni de branding personal si prezentare grafica destinate tinerilor arhitecti, fie ei studenti sau proaspat absolventi si vizeaza dezvoltarea capacitatilor de ordonare, prezentare si transmitere a informatiilor despre sine si propriile lucrari atat in scoala (mape de lucrari pentru diferite cursuri, mape de documentare pentru atelier, prezentari planse pentru proiectare etc) sau ulterior in meserie (mape de portofoliu, site, blog etc).

WORKSHOP - Initiere in branding personal pentru tineri arhitecti
Descoperirea vocii personale si dezvoltarea ei intr-un concept unitar si clar, usor transmisibil si puternic este deosebit de importanta in momentul actual iar workshopul, prin exercitii si prelegeri scurte si intr-un ritm intens, vine in ajutorul celor care sunt interesati de a se initia in modurile in care arhitectii pot sa se vanda. Pentru arhitecti si studenti arhitecti parte din acest proces este portofoliul si cartea de vizita iar la sfarsitul workshopului toti participantii vor fi capatat cunostiinte si vor fi dezvoltat o schita de carte de vizita si mapa de portofoliu.

Workshop-ul va atinge printre altele urmatoarele capitole, fiind punctat de sesiuni scurte de prelegeri, materiale video si exercitii de creativitate

• Cine esti tu? Ce este brandingul personal. Curatoriat personal
• Notiuni de design editorial, griduri, spatiere,
• Fonturi, caractere, serife si sans serife
• Fotografie si imagine. Ilustrarea unui material
• Compozitie
• Logo
• Design carte de vizita
• Design de portofoliu personal

Cursul se adreseaza studentilor Universitatii Spiru Haret, sectia Arhitectura din toti anii, care sunt interesati de subiect si care vor sa se perfectioneze. El va fi condus de lect. dr. arh. Dan Georgescu impreuna cu asist. arh. Maria Georgescu, asist. drd. Irina Georgescu si arh. Dana Georgescu

Cursul se va desfasura in cadrul Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Arhitectura in cadrul Zilelor Arhitecturii zilele de 14, 15 si 16 iunie de la orele 10.

Participarea la workshop este libera.

Pentru inscriere va rugam trimiteti la adresa arhdgv@yahoo.com o piesa reprezentativa pentru activitatea voastra (o fotografie, o lucrare de arhitectura, o ilustratie a carui autor sunteti si o scurta descriere ai ei si de ce credeti ca va reprezinta) si o scurta scrisoare de intentie (max 200 cuvinte) in care sa va motivati dorinta de a participa la workshop.

Va rugam sa aduceti cu voi la workshop:

Un caiet/bloc de schite min A4
Guma de sters
Creioane : 2b, 4b si 6b
Creioane colorate si/sau markere de diferite culori
Hartie colorata
Foarfeca si cutter
Aparat foto (optional)